Informasjon og program 17. mai 2022

Informasjon og program 17. mai 2022

Endelig kan vi feire 17. mai igjen og vi i Fornebu og Snarøya skolekorps er klare! Og vi er klare for et skikkelig barnetog igjen. 

Kl. 08.00 blir det flaggheis på både Snarøya og Storøya skole. Øksenøya skole arrangerer 17. mai sammen med Storøya i år. 

I samarbeid med 17. mai komiteen på Snarøya Skole og Storøya Skole har vi kommet frem til denne ruten. http://bit.ly/3vv5cAy (Du kan bruke QR koden på siden her for å se ruten på Google maps)

Korpset stiller opp ved Snarøya Kirke kl. 09.45 og avmarsj er kl. 10.00. 
Ruten er:
Fra Snarøya Kirke til innkjøringen til Snarøya skole. Her blir korpset sstående å spille til toget har gått opp bakken til skolegården.

Vi går deretter mot Langodden og Lilleruthvei 101, hvor Storøya- og Oksenøya skoler hekter seg på. Toget går videre mot Storøya skole ca kl. 10.45. Korpset forventes ankomst på Storøya Skole kl. 11.05. 

Vi gleder oss til å se dere langs ruta og dere er alle hjertelig velkommen til å bli med å gå toget bak skolebarna når vi har passert. 

For mer informasjon om 17. mai feiring på Snarøya og Fornebu ber vi dere gå på Facebook og finne 17. mai sidene til de ulike skolene. 

Foto: Sean Sweeney