Aspirantkorpsfestival i Skien 13.-14. juni

Junior og Hovedkorpstur til Bornholm 20.-24. juni

Juniorkorps og Hovedkorps skal på en fem dagers tur til Bornholm den første uken i sommerferien. Vi reiser den 20. juni med buss fra Snarøya til Allinge på Bornholm. Retur 24. juni.

Vi bor på Æblehaven i leiligheter med 6 sengeplasser. På denne turen kan korpsbarna reise uten foreldre, mens noen foreldrer vil passe flere barn. Prisen for korpsbarn er kun 2000,- Kroner for denne turen.

Vintertur til Danebu

Bli med på korpstur for hele familien
Fredag 10. til søndag 12. januar inviteres alle musikantene i hele korpset med søsken og foreldre til Danebu Kongsgaard.


Påmelding
Meld dere på i Spond før 9. desember. Vi reiser til Danebu Kongsgaard i Valdres, ca. 2½ times kjøring med bil. Det er en flott mulighet for å bli bedre kjent med hverandre. Helgen er en kombinert familie- og øvingshelg og har opplegg for både store og små.

Pris
Pris per person 1350 kr hvis man bor 3 eller 4 på rommet. Alle ordner egen transport. Musikanter kan også være med uten foreldre. Det avtales direkte med foreldre som reiser at de får ansvaret for musikanten hele turen.

Mer info

Korpstur til Danebu 2020

Tusenfryd 7. september 2019

Korpstur til Tusenfryd lørdag den 7.9. kl. 8.30 for hele familien.
Alle kjører egen bil og vi møtes på Tusenfryd kl. 8.30. Kommer du E6 nordfra, kan du med fordel kjøre gamle E6 utenom Nøstvedttunnelen for å komme til Tusenfryd nordfra. Ta av mot Oppegård/Langhus (avkjøring nr 23).

Parkering
Vi parkerer på eget parkeringsområde. Parkering koster 50 eller 70 kroner avhengig av om dere bruker rabattkoden. Se vedlagte infoskriv. Parkeringsvakter viser vei ved ankomst. Si dere skal på korpsstevne og er fra Snarøya skoles musikkorps.

Oppmøtested
Det er felles innmarsj for korpset kl. 9.30. Korpset stiller opp i nærheten av parkeringen - med instrumenter, marshefte, noter og noteklype. Foreldre og søsken slipper inn i parken kl. 9.20 for å gå til hovedscenen der korpset skal spille. Fellesprogrammet er ferdig ca kl. 11.00. Deretter kan alle kjøre karuseller.

Husk å ta med
Kun musikantene fra junior- og hovedkorpset skal spille. De må: 

  1. Ta på korpsgenser og korpsets regnfrakk ved regn
  2. Ta med instrumentet, noteklype og marsjheftet med notene til Tequila, Hip to be square og Gammel Jegermarsj.
  3. Treblåserne må huske regntrekk til instrumentet hvis det regner

Det er foreløpig meldt bra vær på lørdag. Men er det kaldt, ta gjerne på en genser/ullgenser under korpsgenseren. 

Se video med all praktisk info
Se infovideoen fra arrangørene: https://www.youtube.com/watch?v=LhfNdn2WsYo

Billetter og medaljer
Billetter og medaljer organiseres av styret i korpset på Tusenfryd. 

Aspirantene
Aspirantene skal ikke spille og skal ikke ha på korpsgenser. 

Mat
Mat og drikke organiseres av hver enkelt. Ta gjerne med matpakke og drikke eller kjøp det på Tusenfryd. Tusenfryd er åpen til kl. 18.00. 

Mer informasjon

Søre Ål festivalen 2019 for juniorer og aspiranter

Helgen 14. - 16. juni går Søre Ål festivalen på Lillehammer for aspiranter/juniorer 2019 av stabelen!

Festivalen starter fredag ettermiddag. Lørdag blir det parade gjennom Storgaten og konserter rundt om i byen. Forhåpentlig blir det tid til litt lek og moro, før grillmat og underholdning på kvelden. Søndag er det ny parade, gjennom Hunderfossen Familiepark, før det blir fri lek i parken ut dagen.

Med andre ord, noe for enhver!

Pris for helgen, inkludert overnatting i klasserom, mat fra kveldsmat fredag til lunsj søndag, parader, medalje og inngang i Hunderfossen familiepark er 950,- for barn/voksne.

Transport må ordnes individuelt.

Dersom du har spørsmål om turen, ta kontakt med korpskontakt for Juniorkorpset, Thea Vatle(tlf. 926 63 309, e-post: thea.vatle@gmail.com).

Korpstur Gøteborg 21. - 23. september 2018

Årets korpstur går til hyggelige Gøteborg.

Dette blir en tur for høstens hovedkorps og juniorkorps (dvs også vårens aspirantkorps).

Vi reiser med buss fredag ettermiddag med retur søndag ettermiddag. Det er tradisjon i vårt korps at mange foreldre er med på korpsturer. Dette bidrar til et godt miljø for både små og store. Håper derfor mange foreldre også blir med på turen. Det er derimot mulig å reise uten foreldre, en annen forelder må da ta ansvar for musikanten.

Informasjon og påmelding kommer. Hold av datoen så lenge!

Korpsfestival Skien - 2018 for JK og AK

Aspirantkorps og Juniorkorps inviteres til korpstur til Skien 9. - 10. juni.

Korpsfestivalen har eksistert i mange år og er tilpasset for de yngste i korpsene.

Her vil korpset marsjere og holde konserter. På lørdag kveld er det grillmat, disco og underholdning. På søndag kan man velge mellom flere aktiviteter (badeland, klatrepark, lekeland) etter marsjeringer og felleskonsert.

Håper så mange som mulig kan være med på dette! Dette skaper motivasjon og et godt sosialt miljø.

For mer informasjon se: www.aspirantkorpsfestival.no.

Informasjon og påmelding er sendt på mail. Påmeldingsfrist er 20. april. Håper alle melder seg på! Dette er viktig for motivasjon og er med på å knytte sosiale bånd på tvers av skoler, kjønn og trinn. 

Korpstur København - 22. - 24. september

Årets korpstur går til hyggelige København.

Dette blir en tur for høstens hovedkorps og juniorkorps (dvs også vårens aspirantkorps).

Vi reiser med båt fredag ettermiddag og retur med fly søndag kveld. Det er tradisjon i vårt korps at mange foreldre er med på korpsturer. Dette bidrar til et godt miljø for både små og store. Håper derfor mange foreldre også blir med på turen. Det er derimot mulig å reise uten foreldre, en annen forelder må da ta ansvar for musikanten.

Informasjon og påmelding kommer. Hold av datoen så lenge!

Invitasjon kommer i løpet av våren!

Korpstur 2016 - London

Hovedkorps, Juniorkorps 2 og Juniorkorps 1 inviteres til korpstur til London 2. - 5. oktober.

Det er mange foreldre som bruker å være med på korpsets turer, dette oppfordrer vi fortsatt til, da dette skaper et utrolig godt og trygt miljø mellom både voksne og barn.

Vi håper så mange som mulig blir være med på turen! Invitasjon er rett rundt hjørnet, men sett av dato! Dette blir kjempegøy!

Kommentarer

Beatrice

23.04.2017 05:14

Ser ut som korrekt nettside for festivalen er aspirantkorpsfestival.no

Nyeste kommentarer

29.11 | 13:25

Hei. En kjøper av Mortensrud skolemusikkorps’ julekalender vippset ved en feil kr 150 til dere igår! Kunne dere Vippse oss tilbake? Vipps 55915. Tusen takk! Beklager!

19.09 | 07:38

Blir det noe høstloppemarked i år - 2021?

06.01 | 10:17

Vet dere om det blir noe loppemarked våren 2021? Uansett, finnes det noen mulighet for å levre inn lopper allerede nå? Mvh Nina Reiersen

08.09 | 08:00

Hei! Er det planlagt noe loppemarked for høsten 2020, eller er alt corona-utsatt?

Del denne siden