Informasjon og program 17. mai 2019

Informasjon og program 17. mai 2019


Kl. 0730 Oppmøte på Curlinghallen i full uniform for Hovedkorps (HK) og Juniorkorps (HK). Deltagelse på flaggheisingen er frivillig for Aspirantkorps (AK). AK skal ikke spille på flaggheisingen - møter uten instrumenter. Er du syk denne dagen, husk å gi Martin beskjed, tlf: 936 02 097)

Kl. 0745 Vi marsjerer opp til skolegården på Snarøya skole Kl. 0800 Flaggheising på Snarøya skole m/speiderene

Kl. 0815 Frokost på Hundsund ungdomsskole for hele korpset. Oppfordrer også aspiranter som ikke har vært med på flaggheising til å være med på dette. Dette er en hyggelig tradisjon og fin start på 17.
mai.

Kl. 0945 Oppmøte for alle utenfor Snarøya kirke. HK og JK skal spille i barnetoget. AK går bak korpset uten instrumenter. De har oppgave som duskbærere til fanen (skiftordning). Det er frivillig for aspiranter tilhørende Storøya å gå i barnetoget til Snarøya skole. De av dere som ikke ønsker dette møter på Langodden bussholdeplass (på Snarøya skole-siden) kl 10:15. Korpset vil stå her og spille mens barnetoget til Snarøya går opp skolebakken. Dere vil under denne tiden bli stilt opp i korpset.

Kl. 1000 Barnetoget til Snarøya skole starter (justeringer på rute i år fra i fjor: Snarøya kirke til innkjøringen til Snarøya skole. Her blir vi stående å spille til toget er gått opp bakken til skolegården.). Aspiranter tilhørende Snarøya kan avslutte barnetoget her. Aspiranter tilhørende Storøya blir stilt opp bak korpset. Alle musikanter i HK og JK skal bli med å spille både i barnetoget til Snarøya og Storøya skole.

Kl.1030 Avmarsj barnetog for Storøya skole. Korpset avslutter spilling for Snarøya skole ved bussholdeplass og fortsetter mot Sportshytta og inn Langoddveien. Her vil barnetoget til Storøya skole hekte seg på. Herfra går vi gjennom Hundsund boligområde, langs gangstien ved Koksa videre til Storøya skole.

Kl. 1100 Barnetoget til Storøya avslutter på Storøya skole med Ja, vi elsker. Musikanter som hører til Snarøya skole blir fraktet tilbake til skolen i buss fra Storøya skole (instrumentkasser må befinne seg på Snarøya skole).

Marsjrekkefølge er:
1. Riff Interlude
2. Tequila (+JK)
3. Glade musikanter
4. The Red rock march (+JK2)
5. Broen over Kwai
6. Smoke on the water (+JK)
7. Gammel jegermarsj (+JK)
8. Ja, vi elsker